Plastika Medved Zgodovina, vizija in poslanstvo.

Zgodovina podjetja

Plastika Medved
Plastika Medved, Dragonja vas 30, Slovenija; je bila ustanovljena leta 1979 in je danes družinsko podjetje, ki je prehodila več kot 30 let razvoja. Od težkih časih socializma in tranzicije do danes ko razpolaga z 11 pihalkami od 0,5-5L za pihanje embalaže iz PE,PVC in PP ter stroji za brizganje.
Naši najbolj znani izdelki so:
- plastični lončki za sveče
- plastenke za kis, sokove, kemično industrijo

Proizvodnja in prodaja

Plastika Medved
Plastika Medved je največji proizvajalec plastičnih lončkov za sveče v Sloveniji in izdela letno vec kot 10 milijonov različnih artiklov ki jih prodaja na domačem in tujem trgu.
Naši izdelki se prodajajo v naslednje države:
- Avstrijo
- Nemčijo
- Poljsko
- Madžarsko
- Portugalsko
- Španijo
- Češko
- Slovaško
- Grčijo
- Finsko
- Hrvaško
- BIH
Vsi stroji so modernizirani in računalniško vodeni, sposobni za najzahtevnejše izdelke. Smo manjše, zato pa čimbolj prilagodljivo podjetje in smo sposobni v kratkem roku izdelati in dobaviti naše izdelke s svojim lastnim prevozom. Naše podjetje zaposluje 15 redno zaposlenih delavcev in okrog 6 sezonskih delavcev. Orodja izdelujemo v lastni orodjarni, z lastnimi kakovostnimi in izobraženimi kadri zato smo sposobni prevzeti posel za izdelavo orodij in osvajanja novih izdelkov. Naš razvoj je usmerjen v izboljšanje kvalitete izdelkov in pogojev dela, ter avtomatizacije proizvodnje. Želimo in upamo, da bomo tudi v prihodnje zadostili vsem potrebam naših kupcev in da se bodo tudi v bodoče odločali za naše kvalitetne ter unikatne izdelke.
2012 Plastika Medved d.o.o. | Alle Rechte vorbehalten | Studio idej